/With or without you


(Bild lånad HÄRIFRÅN)
Var och klättrade för ett tag sen och HERREGUD vad underbart det var. Hade typ helt glömt bort känslan och hur mycket jag älskar den. Vi testade ett nytt klättercenter där dom spelade U2 non stop haha!
Kämpade somfan med en svårare vägg (antar att siffrorna och bokstäverna på svårighetsgraden inte säger er något så moving on) och klarade den tillsist. Är fett stolt över mig själv. Armarna bokstavligen skakade av utmattning och har fått blåsor på fingrarna, och råkade dessutom slå i huvudet i en vägg som gick utåt bredvid. Klumpigt! Jaja är iaf fett glad nu att jag a) blivit mer uthållig, b) verkligen tagit tag i träningen och c) blivit mer vältränad. Märker det på mina armar (+axlar,bröst) och magen att jag tränat varje dag i några veckor nu hehe. Beslutsamhet asså!

Mamma fyller även år idag så vi ska äta tacos + baka chokladbollar till ikväll och bara mysa lite med familjen :) Blir skönt. Räknade dessutom ut att vid nästa barnbidrag får jag 1700 kr! Inte illa höhö.
Ska rita lite nu, håller på med en blyertsteckning på Emma Watson. Kommer antagligen inte visa den utan låter er leva i illusionen om att jag är en mästerkonstnär.
Heido!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Värd att minnas?

E-postadress: (bara jag ser)

Blogg/hemsida:

Kommentar:

Trackback