/Tonight I want your body close to mine

Chaaaa bloggeeeen. Öhm. Host. Som ni nog sett på dom inläggen jag redan gjort har måndagen varit bra förutom att jag saknar Erik som känns hundra mil bort. Satt och tittade på Pretty little liars, när alla stod och kysste sina pojkvänner/flickvänner och jag ba "............mitt liv är också bra, jag har nya skor". Ba nej fungerar inte ensam. Så är det.
Hade hemkunskap idag med Frank och Fabbe iaf, och det var..intressant. Med tanke på att vi bestämde vad vi skulle göra en halvtimme innan det började + inte hade några pengar att handla för. Men med feta skills fick jag vg ändå, haha! Läraren skulle kolla om jag kunde göra någon kompletterings-uppgift för att höja mig till mvg. Hoppas.

Imorgon har jag teknik hela dagen, vet inte ens vad vi ska göra förutom att det har med pelare och sprutor att göra.. låter ju lovande, eller hur? Men ända sedan jag fick mvg i fysik på nationella proven har min no-lärare gillat mig lite mer än vad hon gjorde innan (hon var läskig) så det blir nog roligt ändå :)
Tror förövrigt att jag är enda tonåringen som säger "sedan" istället för "sen" och faktiskt använder ord som "dock" och "förövrigt" on a regular basis.
OCH VET NI VAD?!?!?! Jag är klar med all svenska för hela grundskolan. WHATAAAAP?

Kommentarer
Postat av: Sofia

EY jag använder också 1500-tals ord (y)

2012-05-22 | 05:55:18
URL: http://kingdomcome.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Värd att minnas?

E-postadress: (bara jag ser)

Blogg/hemsida:

Kommentar:

Trackback