/The arms of the ocean are carrying me

(halvcharmig tjockisbild men jag älskar dig verkligen bestizzz, och tack för allt du gjort för mig senaste året. du betyder så mycket så jag vet inte. gulligull då)
JAG ÄR KLAR MED MIN FOTOGREJ TILL SKOLAN. Whoooohooo. (jag bara jublade åt er, som den underbara personen jag är). Så ja det är väl det jag har gjort idag. Låg nämligen hemma med magknip och illamående. Underbar fredag..not. Sen så ringer Jannica lite otippat för att prata om orienteringen på måndag.
VILKEN JÄVLA ORIENTERING? Dessutom hade typ alla i vårt gäng någon att springa med. Så får springa med Erik men känns lite tvivelaktigt hur det kommer gå hehe..älskar dig!

Imorgon kväll blir det bio med Erik och han kommer antagligen sova här. Har jag bestämt. (säger ju att jag är underbar). Ska dessutom fika med Sofia innan + köpa mors-dagpresent. Hon är seriöst bäst på att komma på presenter så tänker överlägga ansvaret på henne istället så kan jag chilla med mjukglass.
Pratar bara om vad jag gör om dagarna. Hej överintressant-blogg.se typ. Vill att ni ska tro att jag har ett socialt liv. (det har jag inte. umgås med ca 4 personer utanför skolan. ITZZ ITZZ. vänner sökes????)

Kommentarer
Postat av: Sofia

Vava present va?

2012-05-25 | 22:51:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Värd att minnas?

E-postadress: (bara jag ser)

Blogg/hemsida:

Kommentar:

Trackback