/Minns du när vi älskade varann, en gång för längesen?

Blev ingen joggingtur utan en promenad + cigg med Ina..nästan lika hälsosamt. Gungande, skrattattacker (vafanappali) och prat innan vi vandrade hand i hand tillbaka hem till mig. Varm oboy och matte inför nationella imorgon. Saknat min fina tjej.

Annars känns det som livet trasslar ur sig från vinterns mörker, som det alltid gör till maj. Visserligen väntar en hel del beslut och efter några timmar av sms väntar även en chansning som skrämmer livet ur mig men som känns värt att satsa på, oavsett hur rädd jag är. (I won't let you down this time)
Känns som rutinerna och lugnet jag föraktat hela mitt liv fram till januari har blivit det jag behöver och det jag tänker fokusera på. Låter nog ganska luddigt för alla men jag är mer beslutsam än någonsin att fortsätta på samma väg som jag gjort. Om inte annat fick jag ytterligare en anledning ikväll, en chans jag inte tänker kasta bort för något annat i världen. Vet att inget är garanterat men att ens få en chans känns mer värt än allt annat just nu. Du vet vem du är och vad jag pratar om. (jag tänker alltid på dig såhär i maj)

Detta påminner mig om dig;
I remember tears streaming down your face
When I said, "I'll never let you go"
When all those shadows almost killed your light
I remember you said, "Don't leave me here alone"
Taylor Swift – Safe & Sound

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Värd att minnas?

E-postadress: (bara jag ser)

Blogg/hemsida:

Kommentar:

Trackback