/Baby, did you forget to take your meds?


Hejhej.
Just varvat ner efter universums JOBBIGASTE men roligaste gympass hehe :) Längesen jag körde så hårt, sen hade jag även ett core-pass, alltså för att träna magmusklerna och helvete vad jobbigt det var. Jag och en annan kille var typ dom enda runt 16-17 så vi blev lite team på passet vilket var kul!
Känner att jag verkligen kommit igång med träningen nu. Imorgon ska jag dessutom åka och klättra för första gången på hur länge som helst. Är glad att jag slipper säkra någon dock för känner mig så jävla osäker nu när det var ett tag sen, vill inte döda någon ju. (Eller beror iofs på vem som jag ska säkra..ehe)

Annars fyller min mami år imorgon så ska baka lite chokladbollar till henne (som den gulliga dottern jag är *blink blink*) och vara en allmänt charmig dotter. Utan baktankar. Förutom att jag vill att Erik ska sova här men annars är jag bara gullig.
(HERREGUD har jag berättat om när jag började vara på bra humör hela tiden och mamma ba "gud vad snäll du varit på sistone, det känns så ovant!". så berättade jag det för erik och han sa "elakt ju! ..fast hon har en poäng, det är ganska ovant". tack. verkligen)
Nu ska jag dricka upp mitt gröna te och försöka sova lite tidigt. Pusshej!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Värd att minnas?

E-postadress: (bara jag ser)

Blogg/hemsida:

Kommentar:

Trackback