/Ammunitionen tog slut till sist, nu kan ni kalla mig för sundance kid

(är så trött herregud detta är omänskligt!!)
ÄNTLIGEN helg. Tror inte det finns en enda person i sthlm som peppar att dra ut ikväll med tanke på vädret så det kanske ändå är lika bra att jag är sjuk. Njaa okej men lite iaf.
Förövrigt ska jag ha läst klart Sense and sensibilites - Jane Austen + sett filmen till nästa vecka så blir en jävla massa läsande nu. Om ni ville veta. (såklart ni ville, speciellt DU)

En till random sak är hela One direction-hysterin som i sig är ganska löjlig. Fick veta vilka dom var vid nyår typ för att Ina tycker dom är bra. Förstår inte riktigt grejen, men tackar mig själv för att jag inte övergått helt till det stereotypa. Tack wonderful me. *kramar*
Bara så ni vet var ni har mig dom nästkommande tre åren så är det väldigt stor chans att jag läser sam på gymnasiet och inte estet som jag tänkte. Känner mig bekväm med både sam och estet (allt förutom natur wääh, fortfarande oklart hur jag kunde få mvg i fysik och vg i resten..SÅ tråkigt) så är säker att det blir bra var jag än hamnar :)
OCH JAG KLARADE AV SIMNINGEN IDAG PÅ IDROTTEN. Jag har alltså simmat i bikini. Framför folk. Som lever. Inte för att jag brukar simma framför döda människor men fatta grejen, detta är stort hallelujah.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Värd att minnas?

E-postadress: (bara jag ser)

Blogg/hemsida:

Kommentar:

Trackback