/Come morning light, you and I'll be safe and sound

Hejsan :) har världens mysigaste kväll just nu. Vi har nämligen ställt in universums mysigaste fåtölj i mitt rum så att jag fått en liten "avkopplingshörna", för att typ läsa, sticka och dylikt. Suttit i den sen vi ställde in den, invirad i en filt & lyssnat på mysig musik. Hur härligt som helst!
Har nyss tagit min sömntablett så kommer nog somna om någon timme, men tills dess ska jag se lite på film och dricka te. Alltså en väldigt episk kväll. Bra & behövlig start på veckan.

Känns som jag behövt den här helgen som startade med min favoritkille som får mig känna mig så älskad och värdefull att det är sjukt. Skrattandes åt konstiga filmer man bara halvt förstår (men som är hysteriskt roliga ändå!) och somnande med huvudet mot hans bröst. Och det var i mina ögon den perfekta fredagen, med någon jag älskar mer än något.
När han drog träffade jag Sofia som jag inte träffat på över ett halvår och det kändes som om ingen tid hade passerat men samtidigt var vi annorlunda på ett bra sätt. Låter nog lite konstigt hehe. Tro mig, jag har saknat dendär tjejen.

Hehe har jag och Sofia förändrats lite sen i sommar eller?..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Värd att minnas?

E-postadress: (bara jag ser)

Blogg/hemsida:

Kommentar:

Trackback