/You're the only one who knows what it's like to be me

Vad har jag gjort dessa dagar då jag dissat er alla? (♥) Jo jag har slitit för betygen som sätts idag, huaa är livrädd hehe. Spenderade tisdagsnatten med Jannica & Erik hos mig då vi målade, pluggade, åt godis och lyssnade på Bon Iver halva natten. Somnade som ett litet barn och tvingade oss sen till skolan. Idag var vi lediga vilket var underbart skönt. Satt och tittade på film med Erik igår och han sov här. Dock har han dragit hem för att hämta pengar osv för vi tänkte dra på bio ikväll. Så ironiskt haha för Sofia ringde idag och nämnde att hon skulle se Prometheus och jag sa typ "nej usch den verkar skitdålig ju", ca tio minuter senare frågar Erik om jag vill se den ikväll. Jahapp.
Imorgon ska jag dra till Ekerö där det som fortfarande känns som ett andra hem väntar i form av en underbar tjej och jag tror att vi båda behöver det. (cigg, jordgubbar, film sent på natten och prat om allt möjligt). Älskar dig Chandler :)

Idag har jag och Erik förövrigt varit tillsammans officiellt i ett halvår. Skulle kunna skriva hur mycket som helst om hur lycklig du gör mig, hur mycket jag älskar dig, hur dessa månader med dig har varit dom bästa någonsin, hur du har räddat mitt liv & gjort mig till en bättre person, men du vet allt detdär. Så jag säger bara tack för att du finns, och för att du fått mig tro på sånt jag alltid tvekat på. Du har lärt mig ta dagen som den kommer och helt ärligt vet jag inte vad jag skulle göra utan dig.
Älskar dig helt enkelt. Du anar inte hur mycket.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Värd att minnas?

E-postadress: (bara jag ser)

Blogg/hemsida:

Kommentar:

Trackback