/Sometimes the road that you were walking on is going the wrong way

(känner mig mest så, ba snyggo)
Har varit tre jobbiga dagar men nu när kaoset har lättat upp och allt börjar lösa sig igen ska jag njuta av det som är kvar av lovet :) har haft spa-dag hemma och haft det allmänt mysigt med musik som gör mig sådär överdrivet glad att jag inte vet var jag ska ta mig till. Dessutom kom mamma hem och gav mig ett presentkort på H&M, utan någon speciell anledning. Haha älskar henne.
IMORGON SKA JAG KLIPPA MIG och jag tycker att alla ska uppmärksamma det. Ina ska tvingas sitta med hehe men det blir mysigt.

Vad har annars hänt i mitt liv senaste dagarna? Träffat Emil för första gången på hundra år, blivit lite nostalgiska när vi rökte bakom vår gamla skola och pratade om vilka töntar vi var. Saknat min bror. Mådde lite halvkasst i söndags också så världens finaste Ina gick direkt hem till mig och stannade över natten. Hur gullig kan man vara?
Okej tycker dethär blev ett hyfsat långt inlägg ändå trots att jag har 0 intressanta saker på gång :) eller jo, ett projekt jag hållt på lite med sen i höstas som bara Z vet om, men kan inte skriva nåt om det förrns allt är klart och bestämt.........så det var onödigt att säga.
JAJA heido bloggen <333333333
(behöver socialt umgänge. nu)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Värd att minnas?

E-postadress: (bara jag ser)

Blogg/hemsida:

Kommentar:

Trackback