/Promise me you'll think of me every time you look up in the sky and see a star

Tror inte någon egentligen förstår hur mycket jag offrat för att komma dit jag är idag. Både på gott och ont. Har tagit tid, energi och ångest att släppa skit jag inte kan påverka, däribland min familj som det tog mig flera år att inse att jag inte kan förändra.
Krävde mycket viljestyrka att byta skola av massor av anledningar (den största var pga alla jävla haters) och det var skrämmande som fan, ni har ingen aning. Det krävdes att jag förlorade många vänner innan jag tog tag i mig själv och förändrades till något bättre. Jag har alltid vetat att jag måste förändras för min egna skull - och andras, för jag kan vara en idiot ibland - men det tog mycket mod och energi att faktiskt göra det.

Så till alla er som dömer mig för den jag var; ni vet inte vem jag är. Ni har faktiskt ingen aning. Jag kräver inte att folk ska tycka om/älska mig, jag söker inte längre någon bekräftelse hos andra (knappt ens hos mig själv), och allt är så annorlunda. Vet att jag ständigt säger det, men det är för att ni inte kan fortsätta straffa mig för den jag var.
Allt är så annorlunda nu.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Värd att minnas?

E-postadress: (bara jag ser)

Blogg/hemsida:

Kommentar:

Trackback