/Har alltid sett oss som Ansgar & Evelyn

Ångesten som fanns igår försvann såfort jag mötte upp Erik i vällingby. Han är så underbar att jag seriöst inte vet vad jag gjort för att förtjäna honom. Vi såg på Avengers i 3D och det var en GRYM film! :) Humorn var helt i min klass och att erik var galet klumpig & tappade typ ALLT HAN ÄGDE I COLA (hahahaha) gjorde det bara roligare.
Hela vägen från hässelby gård till honom pratade vi om religion och vetenskap hehe, konstigt men det var faktiskt intressant!

Kom hem igen vid typ två idag och har råkat sträcka nacken på nåt sätt så har mest vilat. Snart kommer typ Erik hit så ska vi träffa Zandra och Eddie en stund, får se om Z's kompisar är där också men det blir bara kul.
Så, imorgon har jag och Erik varit tillsammans i fem månader. Bästa månaderna nånsin, du bokstavligen räddade mitt liv i höstas när jag var så splittrad och osäker. Du lärde mig hantera en ångest jag aldrig tidigare kunnat kontrollera. Du fick mig att kämpa för det jag vill och fick mig känna mig älskad & värdefull. Du har förändrat mig till det bättre och du gör mig så lycklig att jag inte vet vad jag ska ta mig till, på ett bra sätt heh.
Erik, du är inte bara min pojkvän utan du är min allra bästa vän. Den jag kan prata med när jag än behöver det och den vars famn jag vill somna i varje natt. Tack för att du finns och tack för att du är min. <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Värd att minnas?

E-postadress: (bara jag ser)

Blogg/hemsida:

Kommentar:

Trackback