/And I can easily understand how you could easily take my man but you don't know what he means to me, Jolene


(älskar bilden ba långt hår yup)
Om ni undrar över min rubrik så joja jag fick ett litet Dolly Parton-ryck ikväll. Tycker hon är härlig att lyssna på haha..moving on.
Firade Vincent i helgen nu när han fyllt fyra, han har blivit så stor att det är sjukt. Minns ju liksom när han inte kunde prata eller sitta, nu är han killen som springer fram till mig och rycker i min tröja och säger "ELINE JAG VILL HA SAFT" med bestämd ton och en plastmugg i handen. Den grabben alltså haha åh.

Drog hem till Erik och sov där, vi spelade poker fast jag var överdrivet careface till allt TILLS han blev jobbig. Seriöst han kan vara så irriterande och provocerande ibland hahaha..neeedå älskar dig (<3). Det enda som inte är lika kul är att komma hem till en tom säng (vilket jag nämner ca varje gång jag varit med honom men serri det suger) med feber. Min polare för kvällen blev scrubs och halstabletter. FML...fast det var ganska nice ändå.
Ser ut som skit och bilderna jag tog hos erik är seriöst för fula för att visa så ni får en bra låt istället som ni ska älska hela kvällen ok?;
Dolly Parton – Jolene
Ni kan tacka mig med choklad när ni vill. :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Värd att minnas?

E-postadress: (bara jag ser)

Blogg/hemsida:

Kommentar:

Trackback